TriboDyn®:in suosittellut käyttötarkoitukset?
Kaikki moottorit, vaihteistot, avoimet, lokero- tai kelatyyppiset tasauspyörästöt. TriboDyn® valmistaa myös erikoisöljyjä, joita suositellaan: Automaattivaihteistoihin, positraction-tyyppisiin tasauspyörästöihin tai mihin tahansa kytkintyyppiseen kytkentäyksikköön
Kuinka usein minun pitäisi vaihtaa öljyt?
Suosittelemme öljyn ja suodattimen vaihtamista valmistajan suositusten mukaisesti. Monet asiakkaamme kuitenkin huomaavat öljyn vaihdon yhteydessä ettei öljy ole yhtä likaista kuin normaalisti johtuen TriboDyn®:in kyvystä vähentää kitkaa ja kulumista. Usein öljynvaihtoväliä on mahdollista pidentää.
Vaikuttaako TriboDyn®-moottoriöljy autoni kiihtyvyyteen?
Monet moottorit epäröivät, kun kaasupoljinta painetaan nopeasti johtuen mm. moottorissa aihetuvasta kitkasta. TriboDyn® vähentää dramaattisesti moottorin kitkaa ja metalli metallia vastaan osumisesta aiheutuvaa kulumista voimakkaissa moottorin rasitustilanteissa. Ero on moottoriyölyssä on mahdollista huomata myös auton kiihtyvyydessä.
Voinko käyttää TriboDyn®-tuotteita venemoottorini kanssa?
TriboDyn® toimii hyvin merimoottoreissa. Sitä tulisi käyttää samalla tavalla kuin auto- ja dieselmoottoreissa. TriboDynin ainutlaatuinen kaava tarjoaa myös jatkuvan suojan tarttumalla kriittisiin alueisiin ilman, että siitä aiheutuu vastusta.

TriboDyn®-vaihteistoöljyjä voidaan käyttää myös alemman yksikön vaihdelaatikossa, jossa potkuri sijaitsee.

Vaikuttaako TriboDyn®-moottoriöljy autoni kiihtyvyyteen?
Monet moottorit epäröivät, kun kaasupoljinta painetaan nopeasti johtuen mm. moottorissa aihetuvasta kitkasta. TriboDyn® vähentää dramaattisesti moottorin kitkaa ja metalli metallia vastaan osumisesta aiheutuvaa kulumista voimakkaissa moottorin rasitustilanteissa. Ero on moottoriyölyssä on mahdollista huomata myös auton kiihtyvyydessä.
Kuinka TriboDyn® toimii dieselmoottoreiden kanssa?
Riippumattomat testit osoittavat, että TriboDyn®:in avulla on mahdollista saavuttaa jopa 10% säästö polttoaineen kulutuksessa.

TriboDyn® vähentää osien kulumista, lisää hevosvoimia ja vääntömomenttia, parantaa männänrenkaiden tiiveyttä, vähentää öljynkulutusta, alentaa jäähdytysnesteen lämpötilaa, vähentää moottoriöljyn palamista käytön aikana ja helpottaa moottorin kylmäläynnistyksiä.

Luonnollisesti helpompi käynnistys tarkoittaa, että myös akun käyttöiän tulisi pidentyä huomattavasti!

Voinko käyttää TriboDyn®-vaihteistoöljyä tasauspyörästössä?
Kyllä voit. TriboDyn® vähentää myös kulumista ja auttaa tasauspyörästön jäähdyttämisessä. TriboDyn®:in ainutlaatuinen koostumus tarjoaa myös jatkuvaa suojaa tarttumalla kriittisiin alueisiin ilman vastusta, mikä tarjoaa jatkuvia etuja ja suojaa samalla korroosiolta.
Parantaako TriboDyn® polttoainetalouttani?
Vähentynyt kitka tarkoittaa parempaa polttoainetehokkuutta TriboDyn® -tekniikan avulla. Huolimatta moottoreiden ja kuljettajien laajasta vaihtelusta riippumattomat testit ovat osoittaneet merkittävää parannusta polttoainetauloudellisuudessa käytettäessä TriboDyn®:in öljyjä.
Kuinka TriboDyn® vaikuttaa joutokäynti nopeuteen?
Vanhemmissa moottoreissa ei ole epätavallista, että joutokäyntinopeus kasvaa, kun TriboDyn®:iä käytetään. Jos moottorissa on vakavia sisäisiä kitkaongelmia, TriboDyn®:iä käytettäessä parannus voi olla melko dramaattinen. Se on vähemmän havaittavissa moottoreissa, jotka ovat hyvässä kunnossa.
Pidentääkö TriboDyn® moottorin käyttöikää?
TriboDyn® on suunniteltu minimoimaan kitka ja kuluminen, pidentämään osien ja moottorin käyttöikää, alentamaan käyttölämpötilaa ja toimimaan äärimmäisessä paineessa ja kuumuudessa. Kaikkien näiden etujen pitäisi pidentää TriboDyn®-moottoriöljyillä toimivien moottoreiden käyttöikää. Parempi polttoainetaloudellisuus, vähemmän korjauksia yhdessä moottorin pidemmän keston kanssa tuovat säästöjä käyttökuluissa.
Onko TriboDyn® moottoripyöräöljyjä sekä kuiva- että märkäkytkinmoottoreihin?
TriboDyn®-moottoriöljy toimii erittäin hyvin 4-tahtimoottoreissa, joissa on erillinen öljypohja ja kuiva kytkin. TriboDyn® JASO MA2 -moottoripyöräöljy on suunniteltu käytettäväksi märkäkytkimessä, jossa moottorin öljyä käytetään myös vaihteiston ja kytkimen (märkäkytkin) voiteluun.
Entä uuden auton takuu?
TriboDyn® ei vaikuta uuden auton takuuseen. Suosittelemme, että käytät uutta autoa 2000–5000 kilometrin ajan ennen TriboDyn®-moottoriöljyn lisäämistä.
Auttaako TriboDyn®:in käyttö öljyä kuluttavassa moottorissa?
Monissa vanhoissa moottoreissa on merkkejä öljyn palamisesta. Riippumattomat testit ovat osoittaneet, että TriboDyn® parantaa männänrenkaiden tiiveyttä, mikä lisää polttoainetaloudellisuutta ja vähentää öljyn kulutusta. TriboDyn® voi myös auttaa joissakin tapauksissa vapauttamalla osittain tarttuneet männänrenkaat. Kuitenkin, jos männänrenkaat ovat jämähtäneet kiinteästi uriin tai sylinteri on liian väljä, mikään voiteluaine ei voi poistaa öljyn kulutusta.
Voiko TriboDyn® vahingoittaa öljysuodatinta?
Ei. TriboDyn® on valmistettu raaka-ainesta, jotka eivät tukkeudu tai häiritse normaalia öljynsuodatusta. TriboDynin kriittisiä voiteluaineita ei suodateta tavallisilla tai tehokkailla suodatusjärjestelmillä, joiden seulat/suodattimet ovat 4 mikronia tai suurempia.
Toimiiko TriboDyn® vanhempien moottoreiden kanssa?
Kyllä. Kuitenkin, jos kyseessä on vanha klassikko, jossa on öljyt ennen vuotta 1950, suosittelemme purkamaan moottorin ja puhdistamaan lietteen fyysisesti ulos kampikammiosta ja venttiilikopista.
Kuinka TriboDyn® auttaa kuumakäynnistystä?
TriboDyn® auttaa pienentämällä kuuman moottorin osien välistä kitkaa. Riippumattomat Dyno -testitiedot osoittavat, että moottoriöljy käy viileämpänä TriboDyn® öljyjä käytettäessä.
Voiko TriboDyn® auttaa kylmällä säällä?
TriboDyn® lisää kylmien moottoreiden käynnistysnopeutta erityisesti dieselmoottoreiden kanssa. Luonnollisesti helpompi käynnistys tarkoittaa, että myös akun käyttöikä pitenee!
Voiko TriboDyn®: iä käyttää manuaali ja automaattivaihteistossa?
TriboDyn® -vaihteistoöljyjä voidaan käyttää kaikissa manuaalivaihteistoissa, paitsi silloin, kun suositellaan käyttämään ATF -öljyä. TriboDyn® MV-ATF on suositeltava automaattivaihteistoille.
Kuinka TriboDyn® toimii turboahtimien kanssa?
Turboahdetut moottorit toimivat erittäin hyvin TriboDyn®:n kanssa.
Kuinka TriboDyn® vaikuttaa moottorin kulumiseen?
TriboDyn® on suunniteltu minimoimaan kitka ja kuluminen, pidentämään osien ja moottorin käyttöikää, alentamaan käyttölämpötilaa ja toimimaan äärimmäisessä paineessa ja kuumuudessa. Kaikkien näiden etujen pitäisi auttaa vähentämään moottorin kulumista ja pidentämään moottorin käyttöikää.