Vähemmän kitkakulumista ja enemmän hevosvoimia

Tribodyn®:iä on käytetty useiden kilpakuljettajien ja harrastajien toimesta vuosien ajan. Suomessa Tribodynin öljyjä on käytetty menestyksekkäästi mm. seuraavissa sarjoissa: time attack SM-sarja, historic race, IRRC, drifting, kiihdytys ja useat ralli luokat. Maailmalla Tribodyn tuotteet ovat olleet menestyksekkäästi käytössä mm. kansallisissa nascar, drifting, pulling ja formula sarjoissa.

Itsenäisiä testaustuloksia

Testitulokset vahvistavat TriboDyn®:in ominaisuudet. Tutustu dokumentoituihin testituloksiin.

Timken testi

TriboDyn® täydentää tätä painetestiä, jonka tarkoituksena on selvittää, kuinka johtavat öljyt vähentävät tai poistavat polttomoottorissa kitkan aiheuttamia vaurioita.

Lue Timken testin tulokset

Metropolia Ammattikorkeakoulun insinöörityö

Metropolia Ammattikorkeakoulun insinöörityössä tutkittiin öljyjen paineenkestoa ja TriboDyn® voitti ne kaikki.Lue tästä moottorioljyvertailu

Duramax Diesel Competitive Pull

Duramax Diesel Competitive Pull

Alla olevassa kuvassa oleva korkean suorituskyvyn Duramax Dieselissä käytetään TriboDyn 15W-40 Synthetic Blend Heavy Duty moottoriöljyä. Kilpailuvedon alkaessa öljypumppu hajosi ja moottorin öljynpainelukema laski nollaan. Kuski jatkoi vetoa, koska hän tiesi TriboDynin öljyn ominaisuudet. Tällaisen vedon jatkaminen nolla öljynpaineella tarkoittaisi tyypillisesti moottoririkkoa ja täydellistä moottorin uudelleenrakentamista. Kilpailun jälkeisen moottorin huollon yhteydessä saimme kuitenkin nämä kuvat kuljettajalta. Moottorin sisältä kaikki oli hyvässä kunnossa ja laakerit pysyivät 100% ehjinä ja käyttökelpoisina.Mobil 1 Motorcycle Oil vs. TriboDyn® Motorcycle

Oil Oddball Industriesin vertailu Mobil 1 10W-40 -moottoripyöräöljyn ja TriboDyn® 10W-40 -moottoripyöräöljyn välillä.

TriboDyn_10W-40_Motorcycle_Oil_OddBall_Industry_Dyno_Test_Results

TriboDyn® Engine Oil vs. Mobile 1, Valvoline, Brad Penn & others

Moe Race Enginesin Australiassa tekemät testaukset osoittavat, kuinka kitkan vähentäminen testimoottoreissa kulutti vähemmän polttoainetta tuottaakseen parempia tuloksia vääntömomentissa ja hevosvoimissa TriboDyn®:n avulla.

Moe_Engines_Australian_Dyno_Test_July_2017

Club DSport Magazine testasi Tribodyn®:n

Club DSport Magazine testasi Tribodyn®:n vuoden 2005 Cadillac Escalade -projektiajoneuvolla. Dyno-lukemat osoittivat, että TriboDyn® suoriutui johtavista tavanomaisista öljyistä vähentämällä kitkakulumista ja lisäämällä siten hevosvoimaa jopa 3 % kierrosluvun noustessa. Club DSports Magazine suosittelee TriboDyn®-öljyä näiden vaikuttavien dynotulosten jälkeen.

https://www.youtube.com/watch?v=15hp650Z41I